Posle osvajanja malih ekrana i karantinskog hita mladi muzičar objavio novi singl 😎🎶

Posle osvajanja malih ekrana i karantinskog hita "Karakondžula" mladi muzičar Bora Eskić objavio je novi singl pod nazivom "Avantura". Pesmu možete naći na svim streaming servisima: music.kontra.rs/Avantura

- Avantura je pesma koja slavi život, ljubav i neparne taktove. Pesma asocira na leto, ljubav, budi radost i otklanja stomačne tegobe - navodi Bora

Foto: Bora Eskić/Bora Eskić

Bora aktivno svira na ulicama Beograda, gde ga možete videti i dodirnuti, a pored toga priprema knjigu aforizama koju će uskoro objaviti. Planira da snimi još nekoliko numera u narednom periodu.

Foto: Bora Eskić/Aleks Dmitrović

Bora je za vreme karantina pošle godine na sebi svojstven način postao zaštitno lice emisije 24 Minuta sa Zoranom Kesićem za koju je snimio pesmu "Karakondžula".

Foto: Bora Eskić/privatna arhiva

Bora Eskić je muzičar iz Beograda. Svira akustičnu gitaru i peva. Od 2012. godine proputovao je skoro celu Evropu svirajući po ulicama Češke, Austrije, Nemačke, Poljske, Švajcarske, a najviše Italije. Takođe svira i u zatvorenim prostorima. Diplomirao je novinarstvo, ali mu sviranje više prija. Pored muzike piše poeziju i aforizme, a uskoro planira da izda i svoj prvi roman, inspirisan putovanjima.

Foto: Bora Eskić/privatna arhiva

Autor: kontra.rs

#Bora Eskić

#Karakondžula

#avantura