Popularna pevačica za Redportal.rs otkriva koje želje su joj se ostvarile, šta novo na polju muzike sprema, koju pesmu je osetila na svojoj koži, kao i koji joj je najlepši poklon od fanova 🤩😎

U novom RED intervjuu pitanja smo postavili poznatoj pevačici Andreani Čekić. Otkrila nam je sa kime bi sve volela da sarađuje u budućnosti, koji je njen fetiš, planove za privatni i poslovni život, šta bi savetovala mladim talentima koji kreću njenim stopama, ali i šta je to što bi promenila u svetu. 🤗

Kojom pesmom opisuješ ranu mladost, a koju bi volela da doživiš u starosti?

Pre svega, veliki pozdrav svim vašim čitaocima. Hvala Bogu, odrasla sam u porodici koja obožava muziku, po tome pamtim svoje detinjstvo. Stric je slušao Južni vetar, moj otac Šabana Šaulića, Savu Radusinovića. Ja sam, kao i svako dete, u to vreme slušala najviše Lepu Brenu. Bilo je veselo. Starost želim da dočekam srećna. Evo, izabraću pesmu Šabana Šaulića Dođi da ostarimo zajedno, jer ljubav je ipak najvažnija na svetu i mislim da je najlepše dočekati starost sa onim koga voliš.

Šta si sanjala kao mala devojčica, a ostvarilo ti se? A šta potajno priželjkuješ?

Ono o čemu najviše razmišljamo – to se i ostvari. Tako je i kod mene. Sanjala sam o svemu ovome što danas živim i presrećna sam. Nemam neostvarene želje, ali sam ambiciozna što se moje karijere tiče. Sada sam sazrela i kao žena i kao umetnik i želim da svojoj publici poklonim što više dobrih pesama.

Greška/lekcija koju si skupo platila?

Nisam neko ko sebe kažnjava, već sam neko ko smatra da je svaki postupak rezultat duhovnog stanja. Ako nam se taj rezultat ne sviđa, onda je vreme da promenimo svoje stanje. Mnogo sam o tome čitala i došla sam do zaključka da treba prigrliti svoje vrline i mane. Ljudi nam ne uzvrate uvek onako kako mi očekujemo i zaslužujemo, ali to nije važno. Važno je ostati dobar čovek, čiste duše i dobrih namera.

Foto: Instagram.com/andreanacekic

Sa kojom koleginicom bi volela da snimiš duet? A kolegom? 😀

Snimila sam 2 dueta sa svojim kumom Darkom Lazićem. To nam je bila velika želja i jedva čekam jun jer tada izlaze obe pesme. Volela bih da imam duet sa Aleksandrom Mladenović, obožavam njenu ludu energiju i njenu boju glasa. Ona je veliki drug. Takođe, Katarina Grujić i Tamara Milutinović. Mislim da treba sarađivati sa ljudima koje privatno voliš i ceniš jer publika prepoznaje tu iskrenost. Pesma mora da bude dobra i moraju se energije poklopiti. Što se muških kolega tiče, obožavam Alena Ademovića. On je najsavršeniji muški umetnik na našoj sceni. U njegovom glasu čujem različite stilove, a to je retkost.

Koju svoju pesmu si najviše osetila na svojoj koži?

Ne smem to reći jer bi moj odgovor prouzrokovao još više pitanja. 😂😂

Da imaš mogućnost i moć da na jedan dan promeniš nešto na svetu, šta bi to bilo?

Možda će moj odgovor promeniti zaista nešto ako kažem da počnemo da radimo na sebi tako što ćemo prisluškivati šta nam duša stvarno želi, umesto da jurimo za nečim što drugi žele. Mnogo smo se udaljili od pravih vrednosti. Preterano konzumiramo medije i sve što nam se servira. Teško nam pada da pošaljemo jednu poruku za bolesno dete, ali zato uredno glasamo za rijaliti igrače. U to ime želim da apelujem da sada svi uzmemo telefon u ruke i pošaljemo 19 na 3030 za malog Uroša. Svako može bar jednom nedeljno poslati 1 poruku za decu koja su članovi Budi human i time pomoći bilo kom bolesnom detetu.

IZVOR: YT / Andreana Čekić Official Channel

Kada se Andreana osećala kao kraljica u zlatu? A kada suprotno, kao u pesmi? 😊

Da li kraljica u zlatu ili kraljica u blatu, važno je ostati kraljica, u smislu, treba biti jaka žena. Svaka žena to može, posebno kad je teško. To je naša supermoć.

Kada Andreana konačno odlazi, kada kaže: Ma samo me gledaj?

Kada želim da se vratim tamo gde sam srećna. Mi koji odlazimo uvek ka nečemu idemo.

Kako se braniš od nevremena?

Sklonim se.

 Otkrij nam svoj fetiš?

Garderoba i cipele nisu fetiš, već „radna oprema”. 😂😂

Foto: Instagram.com/andreanacekic

Koji savet daješ mladim talentima koji kreću muzičkim vodama?

Da ne pristaju na nešto što ne žele i u šta nisu sigurni 100%. U ovom poslu će naleteti na razna obećanja. Neka snimaju što više pesama, jednom će se desiti hit. Kad god bude teško, neka se sete koliko su silno želeli da postanu uspešni.

Da li si nekad dobila nepristojnu ponudu i možeš li nam otkriti koja ti je bila ipak najsmešnija?

Nisam nikad imala nepristojne ponude. Ja nekako uspevam da izbegnem ljude koji mi ne prijaju i živim miran život.

Najlepši poklon od fanova?

Čuvam sve što sam ikada dobila od fanova. Posebno mi je drag plavi meda kojeg sam dobila od jedne predivne devojčice iz Bijeljine. Ona se zove Anđela i ovim putem želim da je pozdravim.

Kojoj osobi sa estrade bi upola noći priskočila u pomoć?

Priskočila bih svakome u pomoć. Takav sam čovek i to znaju svi. Nema lepšeg osećaja nego kad imaš mogućnost da nekome pomogneš.
View this post on Instagram

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

IZVOR: IG / andreanacekic

Tvoji privatni i poslovni planovi u bliskoj i daljoj budućnosti?

Kao što već rekoh, koncentrisana sam sada na nove pesme. Drago mi je što sarađujem sa svojim prijateljem Dejanom Kostićem, on je fantastičan kompozitor i tekstopisac, i sigurna sam u njega. To je mnogo važno za pevača. Privatni život mi je miran. Svoje slobodno vreme provodim u Beču. Tamo sam srećna, imam brata i snajku i njihovu dečicu. Često idemo na izlet, pričamo o temama koje nemaju veze sa javnim životom, što meni jako prija. Mora da postoji balans.

Poruka za naše gledaoce, slušaoce i čitaoce? 🤗

Volite sebe i volite druge. Čitajte i gledajte RED. Ljubi vas i voli vaša Andreana Čekić.

IZVOR: YT / Andreana Čekić Official Channel

Autor: redportal.rs

#Red intrevju

#andreana čekić

#intervju

#pevačica