Pevačica plakala nedeljama nakon puštenog dokumentarca

Zvezda 90-ih i 2000-ih Britni Spirs oglasila se povodom kontraverznog dokumentarca koji je podstakao ljude širom sveta da komentarišu ponašanje medija prema zvezdi, kao i ograničenje njene slobode od 2008.

Pevačica je u okviru posta na svom Instagram profilu napisala šta misli o dokumentarcu Framing Britney Spears.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

- Oko celog mog života se previše spekulisalo ... posmatrana ... i osuđivana ceo moj život !!! Zbog mog zdravog razuma, moram da odigram uz @iamstevent svako veče u mom životu 💃🏼💃🏼💃🏼 da se osećam divlje i ljudski i živom !!! Ceo život sam eksponirana i nastupam pred ljudima 😳😳😳 !!! Treba mnogo snage da veruješ univerzumu sa stvarnom ranjenošću zato što su me mediji oduvek osuđivali... vređali ... i blamirali... i dalje, do dana današnjeg 👎🏼👎🏼👎🏼 !!! Kako svet nastavlja da se okreće i kako život ide dalje, mi ostajemo slabi i emotivni kao ljudi !!! Nisam gledala dokumentarac, ali zbog onog što sam videla osećam se osramoćeno zbog načina na koji su me prikazali ... Plakala sam dve nedelje i pa .... I dalje ponekad plačem !!!! Radim ono što mogu sa svojim dugom i pokušavam da zadržim svoje zadovoljstvo... ljubav ... i sreću ✨🙏🏼 ☀️ !!!! Plesanje svaki dan mi pruža zadovoljstvo !!!! Nisam ovde da bih bila savršena .... savršeno je dosadno .... Ovde sam da podelim dobrotu 💋💋💋 !!! - napisala je Britni.

IZVOR: IG / @britneyspears

Dokumentarac prikazuje na koje su sve načine mediji, paparaci i voditelji maltretirali 39-godišnju pevačicu kada je bila na vrhu popularnosti.

IZVOR: YT / Britney Online

Autor: redportal.rs

#Instagram

#britni spirs

#dokumentarac