Pevačica je sigurna da joj je novog člana poslala Mer Džejn, pitbul kog je izgubila pre dva meseca 🐶

Majli Sajrus objavila je na Instagramu sliku novog člana svoje porodice. Pevačica je usvojila pitbula po imenu Ejndžel, dva meseca nakon što je njen pas Meri Džejn uginula u januaru od raka.

Majli pored Ejndžel ima čivavu Bin i ovčara Emu. Ona je objavila niz slika svojih ljubimaca, a u okviru posta je napisala:

"Mislila sam da sam te izgubila kada si pobegao i pokušao da me nađeš. Mislila sam da nikad neću videti to tvoje slatko lice. Okrenula sam se i ti si nestao, a dani su prolazili. Držala sam se naših zajedničkih momenata jer sam se nadala u svom srcu da ćeš mi se vratiti, prijatelju. I sada te imam.... A mislila sam da ću te izgubiti" Skoro pre dva meseca, moj najbolji prijatelj pit Meri Džejn napustila je ovaj svet. Znala sam da nije otišla zauvek. Napustila je telo u kom je živela, ali nije rekla zbogom... svojim okicama rekla je `Vidimo se uskoro besti`. Meri Džejn je definisala lojalnost i nikad ne bi prekršila obećanje. Osećam kako je sa nama dok primamo novog člana u porodicu, čije je ime Ejndžel jer mi ju je poslao jedan anđeo. Moja Meri. Srce mi se slama kada znam da je Ejndžel bila 3 meseca u skloništu pre nego što je došla kući. Stereotipi koji okružuju pitbulove mi slama srce. Ova vrsta je toliko divna. Kao što ljudska nega često preovlada prirodom. Htela bih da se zahvalim @lisachiarelli za njenu odlučnost u borbi za živote ovih pitbulova i što mi pronašla jednog koji se savršeno uklapa. Zaljubljena sam preko glave. Nisam sigurna da li ću ikada ponovo spavati jer ne mogu da sklonim pogled sa nje. Njen oreol blista i jedva čekam svima da je pokažem. Prilično je kul imati anđela na povocu. Osvetljava je duh pokojne Meri Džejn. Živela ljubav. Ona nikad ne umire. *SVE SUZE KOJE VIDITE NA SLAJDU SU STVARNE* 😭 💙💕🦴💌 ⛪️

Šta reći posle ovih reči? Svakako nam je drago što je Majli srećna, i i dalje joj želimo da joj novi album bude slušan.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

IZVOR: IG / @mileycyrus

Autor: redportal.rs

#Majli Sajrus

#pas

#pevačica

#pitbul