Tejlor je poznata po slanju slatkih poklona za bebe, od ručno šivenih ćebadi do humanitarnih donacija. 🤗

Nije tajna da velikodušnost Tejlor Svift ne poznaje granice, a da je posebno darežljiva kada su u pitanju njeni prijatelji.

Nekoliko dobro poznatih ličnosti koje su bliski prijatelji sa Tejlor dobili su nove članove porodice, a Tejlor je poznata po slanju slatkih poklona za bebe, od ručno šivenih ćebadi do humanitarnih donacija. Evo nekoliko primera.

Điđi Hadid i Zejn

Ovaj par je dobio čak dva poklona od pevačice kada su dobili svoju ćerku Kai u septembru. Tetka Svift je isplela nežno ružičasti pokrivač koji je Hadid pokazala na svom Instagram storiju, a drugi poklon je otkrila kada je dala intervju za Vogue.

- Skroz je deformisan, a nazvala ga je ružni medved - rekla je Điđi o ručno izrađenom medvedu koji je Tejlor poslala, a koji je izradila od svoje stare haljine.

Kejti Peri i Orlando Blum

- Gospođica Dejzi obožava njen novo ćebence koje je dobila od gospođice @taylorswift. Nadam se da će ovaj biti onaj što vuče godinama, dok ne postane neprepoznatljiv isečak koji posle nosi u džepu kao tinejdžer - napisala je Kejti Peri u Instagram postu.
View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

IZVOR: IG / @katyperry

Džejmi King

U decembru 2020. godine glumica iz poznate serije Heart of Dixie, otkrila da je njen sada 1-godišnji sin Leo Temza otišao na operaciju srca, a u čast rođendana njenog kumčeta, Tejlor je donirala u Cedars-Sinai bolnicu.

- Dragi napi, kada je naš sin imao 20 nedelja, dijagnoziran je sa transpozicijom velikih arterija. Imao je tešku operaciju srca koja je bila zastrašujuća i traumatična za nas kao roditelje, i za našu porodicu. Samo nekoliko naših bliskih prijatelja su znali. Imala sam želju da ga zaštitim od straha, od nepoznatog, od straha da neće uspeti. Osećali smo se izolovano i zbunjeno - napisala je Džejmi u Instagram postu.

Glumica je isti post posvetila i svojoj prijateljici Tejlor.

- @taylorswift čini toliko nesebičnih dela koja ostaju neprimećena jer ih čini nečujno sa jednog mesta bezuslovnog davanja. Kao Leova kuma, za njegov rođendan dala je neverovatnu donaciju ljudima koji su mu spasili život dr Alistaru Filipsu i njegovom briljantnom timu. Ovo nas je naučila da tišina ne može da poveže druge roditelje i ljude koji prolaze kroz iste probleme. TS je znala da bi doniranje bio najbolji poklon koji bi neko mogao da da nama, našem Leu i svima onima sa istom bolešću. Došla je na odeljenje intezivne nege da nas uteši, zagrli i da se zbliži sa njim sa toliko dostojanstva i snage. Naš poklon njoj je da podelimo našu priču da oni koji prolaze kroz isto, nisu sami, razumemo vas i želimo da probudimo ljude - napisala je Džejmi.
View this post on Instagram

A post shared by Jaime King (@jaime_king)

IZVOR: IG / @jaime_king

Džo Džonas

"Hladan je čelik moje sekire za mlevenje za momke koji su mi slomili srce, a čijim bebama sada šaljem poklone" - jedan od citata pesme Invisible String.

Fanovi su odmag počeli da spekulišu da se stih odnosi na jednog od braće Džonas, sa kojim se Tejlor kratko zabavljala 2008. godine. Džonas i glumica iz Game Of Thrones, Sofi Turner dobili su svoje prvo dete ćerku Vilu, u julu 2020. godine.

Autor: billboard.com / redportal.rs

#Džejmi King

#Džo Džonas

#Zejn

#kejti peri

#orlando blum

#poklon

#tejlor svift

#Điđi Hadid