Sanja zamenila pljeskavicu jabukom 🍏

Gošće Super Cvete doduše u nepotpunom sastavu, bile su devojke iz grupe Hurricane. Sanja Vučić i Ivana Nikolić su sa Cvetom razgovarale o teretani, zdravoj ishrani i njihovim navikama. Saznali smo gde uvek možemo naći Sanju! Čak i u najranijim jutarnjim časovima Sanja vredno trenira. Iako je Ivana smatrana jako atraktivnom i zgodnom devojkom, za sebe kaže da nije trenutno najzadovoljnija izgledom, ali da je to verovatno i do kamere koja kako je poznato dodaje kilograme.

Sanja je opravdala svoje neiscrpno treniranje time što je Cvetu pobedila u obaranju rukama. Postavila je jasna pravila i nije dozvolila da Cveta na prevaru ponese pobedu.Imaju li Sanja i Ana Nikolić sa kojom je stalno upoređuju neke sličnosti? Sanja tvrdi da je ne uviđa, ali je zato devojkama bilo smešno poređenje sa zadrugarkama.

Foto: Printscreen Red TV

Devojke su i najavile svoju novu pesmu koja će nositi naziv Won't you. Poznato je da su one u srećnim vezama o kojima nisu htele da iznose detalje, ali su dale odgovore na pitanja šta ih to privlači a šta ih odbija kada je muški rod u pitanju. Otkrile su da im momci ne prilaze na nastupima, da većinsku publiku čine žene. Situacija sa koronavirusom im je otežala komunikaciju sa publikom zbog čega im je neizmerno žao. Posle nastupa kući ne odlaze ni sa kim, već pravo na omiljenu im brzu hranu.

Cveta je za njih spremila i muzički izazov, igru pod imenom Ljudski Shazam. One su trebale da pogode pesmu koju je Cvetin pomoćnik mumlao. Nizali su se poznati hitovi.

Foto: Printscreen Red TV

Sanja se sjajno snašla, vodila je sve vreme i odnela pobedu! Kao nagradu dobila je punu košaru jabuka. Verovatno bi se više obradovala pljeskavicama, ali se brza hrana i trening nažalost nikako ne slažu.

Foto: Printscreen Red TV

Foto: Printscreen Red TV

Jeste li znali da je Sanja pisala tekst za ove dve pesme?

IZVOR: YT / Hurricane

IZVOR: YT / Hurricane

Autor: redportal.rs

#ivana nikolić

#sanja vučić

#ustanak