Pevač najavio spektakl

Super Bowl je najveći sportski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama. Tačnije, to je finalna utakmica Nacionalne fudbalske lige. Treba naglasiti da je ovo američki nacionalni sport.

Verujemo da ste u svakom filmu ili seriji svedočili bitnosti ovog događaja, kao i koliki broj Amerikanaca to zapravo prati. Pored svega ovoga, krajnjim uspehom za sve pevače se smatra nastup u pauzi na finalnoj utakmici. Do sada su na toj sceni nastupili Bijonse, Dženifer Lopez, Šakira, Džastin Timberlejk, Pink i mnogi drugi. Ove godine, u pitanju The Weeknd.

Pevačev nastup najavljen je u novembru prošle godine, a kako Billboard prenosi, njegov tim već 6 meseci aktivno planira kako će sve to izgledati.

U intervjuu za Billbord, pevač je objasnio da se cela ekipa potrudila da udovolji publici koja prati kod kuće, kao i da će ceo nastup biti jedno kinematografsko iskustvo. U nastavku intervjua, njegov menadžer je otkrio da The Weeknd ulaže 7 miliona dolara u nastup, kako bi to izgledalo baš onako kako je on to zamislio.

View this post on Instagram

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

IZVOR: IG / @theweeknd

Autor: redportal.rs

#SAD

#Super Bowl

#The Weeknd

#nastup