AKTUELNO

Septembar je pravo vreme da obnovite svoj garderober i sebe obradujete novim komadima odeće.

Hladniij deo godine uskoro počinje, i jesenji autfit stupa na scenu. Snažne i intenzivneboje i ekskluzivni detalji karakterišu modne trendove jesen-zima 2020–2021. Mnoge devojke imaju odlične stilove za sva godišnja doba, a tokom jeseni i zime možemo ih videti u farmerkama, dugim suknjama, kratkim kožnim jaknama ili kaputima, bajker ili visokim čizmama preko kolena.

U jesen kao i u zimu osim tamnih boja navikli smo na tople i neutralne boje. Poslednjih godina bili smo fascinirani toplim bojama, mešavinom narandzaste i braon boje koju  ljudi iz sveta mode porede sa rđom, i bojom najsličnijom oker nijansi koju naivaju senf boja. Da bi uneli malo vedrine menjamo smer i okrećemo se odlučnijim, jačim i intenzivnim bojama. Crvena se vratila na velika vrata, spremna da pomogne ljudima da otkriju svoju jaku i strastvenu stranu čak i kroz odeću. S druge strane, ljubiteljima crne koja je uvek u modi je mnogo lakse jer je to boja koja je dobra je za praktično svaku priliku.

Foto: red/red

Da biste odeći dali malo živosti potrebno je da poradite na volumenu, ali ne trebate kupovati bluze na balonske rukave ili pufaste suknje, već  odevne predmete ukrašene lepršavim elementima. Među modnim trendovima tokom perioda jesen–zima 2020–2021 rese suponovo u velikoj potražnji, nesumnjivo prizivaju retro raspoloženje.

I na kraju,možemo da kažemo  da se u modu vratio i vuneni džemper što će biti korisno posebno zimi.  Ono što bi se trebalo naći ove jeseni u vasim ormarima su malo širi džemperi, takođe svih krojeva košulje, i  jesenje suknje čija je dužina prelazi kolena.

Autor: Red portal

#Jesen

#MODA