Reakcija Partizana na gol Pavkova

Crvena zvezda je lako savladala ekipu Rada rezultatom 3:0, a po svemu viđenom na stadionu Rajko Mitić moglo je biti više golova u mreži Kahrimana da je bilo malo više koncentracije igrača Zvezde u završnici akcija. Golove su postigli Pavkov, Boaći i Spiridonović. Pavkov je postigao neregularan gol, jer je loptu udario rukom neposredno pre postignutog gola.

To je izazvalo reakciju fudbalske javnosti, pa se oglasio i Partizan na svom Tviter nalogu:

IZVOR: TW / @FKPartizanBG

Mnogo prašine se diže zbog sudijskih odluka u našem fudbalu. Nekada je to opravdano, a nekada ne. U ovoj situaciji se vidi da je Pavkov zaista loptu udario rukom i da je gol neregularan. A da li bi nešto promenilo u konačnom rezultatu da je gol poništen? Izgleda da ne bi, ali to nije bitno, jer se jasno vidi nedozvoljen potez.

Velika polemika pristalica večitih rivala se pokrenula na Tviteru:

IZVOR: TW / @sareniii

IZVOR: TW / @BezPardona1

IZVOR: TW / @JanBarac

IZVOR: TW / @nmitrovic925

Po reakcijama na Tviteru, navijači Partizana su nezadovoljni golom koji je priznat Zvezdi, ali i svojim klubom, jer nije na najbolji način otvorio sezonu i nalazi se u zaostatku za večitim rivalom. Dok navijače Zvezde raduje činjenica da svi u državi prate jedini klub koji igra Evropu, kao i to da je Pavkov odigrao rukom baš u meču na kom se Zvezda oprostila od Maradone.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#partizan

#zvezda