Ansver pozvao Đoleta Đoganija u emisiju PITAM ZA DRUGA! 😅

Večeras su u emisiju Pitam za druga Stefan Milošević Panda i prelepa Ana Radulović ugostili čoveka koji je sa grupom Đogani Fantastiko prvi predstavio publici strit dens 90-ih godina - Đoleta Đoganija.

Foto: Printscreen Red TV

Popularni pevač je jedan od retkih iz familije Đogani koji se nikada nije pojavio u rijalitiju, pa tu temu nije želeo puno da komentariše:

- Ranije su se u rijalitijima pojavljivale VIP ličnosti. Danas je to malo drugačije. Zadrugu retko pogledam jer ja tamo 80 posto ljudi ne znam ko su i čime se bave. Od 50 učesnika mogu da kažem da možda znam njih 5! - rekao je Đole pa se našalio: - Favorit su mi uvek bile lepe devojke! - odgovorio je iskreno na pitanje da li ima favorita u Beloj kući. Nadamo se da je Vesna u tom trenutku bila zauzeta snimanjem Tiktokova! 😂

Poznato je da su porodice dva brata Đogani u zategnutim odnosima, pa je Đoletu bilo vidno neprijatno da priča na tu temu.

- Luni nisam čestitao, kao ni Marku. Sa njom se nisam čuo od kad je napustila rijaliti. Brata sam naravno nazvao i njemu sam čestitao, a Anabeli nisam - kratko je izjavio pevač, a zatim je odgovorio na pitanje da li su članovi porodice sa učešćem u rijalitiju ukaljali prezime Đogani:

- Niko nije ukaljao naše prezime, svako ima svoj život i odgovoran je za ono što radi. Gagi je sebe predstavio onakvim kakav je, a ja sam sebe predstavljam. Nemam ja kome šta da branim ili zameram, publika dobro zna ko sam ja. Ja nisam obrukao nikoga - rekao je Đole, pa dodao da o Marku nema mišljenje:

- Ja Marka ne poznajem. Nikada nisam proveo vreme niti popio kafu sa njim da bih mogao da ga komentarišem. Ne donosim zaključke na osnovu onoga što vidim u rijalitiju. Sa čovekom moraš da porazgovaraš da bi mogao da stvoriš neko mišljenje o njemu.

Đole je za kraj obradovao fanove i premijerno najavio novu pesmu o maskama i koroni, za koju kaže da je brzog ritma i zanimljivog teksta koji prati trenutnu situaciju. Dok čekamo novi sing, podsetimo se popularne pesme Rijaliti 👇

IZVOR: YT / @Djogani

Autor: redportal.rs

#pitam za druga

#đogani