Još jedna ispovest u Zadruzi 5

Mia Jovanović je tokom iznošenja svoje ispovesti potresla celokupno gledalište kada je ispričala da je bila silovana u Crnoj Gori kada je imala 15 godina:

Ja sam dosta prevazišla. Nisam mogla da slušam dosta Vikine priče. Meni je samo taj čin bio u glavi, ne mogu da slušam. Ne možeš ti to da izbaciš iz glave. Bila sam se skroz promenila, počela sa da pijem alkohol. Bila sam svaki dan pijana, pušila sam. Imala sam napunjenih 15 godina. Desilo se u Crnoj Gori. Ja nikad nisam rekla. Došla sam kući sa skroz krvavom majicom. BIlo je na javnom mestu, porodica je bila pored mene. Ja sam to dobro uspela da sakrijem. Sledeći dan sam ručno prala majicu, da niko ne bi video krv. Poludela sam kad sam čula komentare, to nisu komentari koje neko treba da čuje. Ja sam sebe godinama krivila. Mogla sam da vrištim, bila sam na javnom mestu. Godinama sam plakala svaku noć, plakala dok nisam zaspala. Momak nijedan nije mogao da me takne. Mogla sam da se ljubim, svi su bili igračke. Trebalo mi je vremena.
Par godina je bio stariji od mene, bio je punoletan, jedan mangup grada. Ne bih da pričam detalje, mogu ljudi da povežu ko je to bio. Nismo bili u vezi. Nismo mi išli da se vidimo, to je bio koncert. U nekom ćošku... Tu me je odveo i tu se tu deilo, u nekoj livadi. Popila sam jedno pivo. Nisam videla gde ta situacija vodi...

Poslušajte celu ispovest:

IZVOR: YOUTUBE / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#15 godina

#Crna Gora

#Mia Jovanović

#Zadruga 5

#silovanje