Laki poslovi za Čelsi i Totenhem

Novo kolo fantazija i nova glavobolja za svakog poštenog menadžera. Imate fore do 17:30 da sastavite ekipe, zato što novo kolo počinje u 18:30 utakmicom Brajton - Barnli, a od 21:00 igraju Sautempton i Njukasl. S obzirom da Luis Dank odrađuje suspenziju, a Soli Marč ima problema sa povredom, naš savet je da preskočite ovu utakmicu. Obratite pažnju na drugu utakmicu večeri i Denija Ingsa koji bar 6 nedelja neće da se vrati na teren zbog povrede. Dobri izbori su Vord-Praus, Če Adams, Sen-Maksiman, kao i ubitačni Kalum Vilson.

Subotu otvaraju Everton i Mančester junajted. Ovde bi mogla da se zapečati sudbina Solskera nakon tragičnog poraza od Bašakšehira. Ja imam Hamesa Rodrigeza, a Kalvert-Luin bi mogao da bude dobar dostavljač otkaza norveškom treneru. Helder Kosta i Patrik Bamford iz Lidsa bi mogli da urade nešto protiv Palasa, kao i Zaha koji predstavlja konstantnu opasnost.

U Čelsiju je skupoceni Haverc zaražen koronavirusom, samo što to ne bi smelo da predstavlja prepreku za pobedu protiv Šefild junajteda. Kurt Zuma je "must have", dok je Timo Verner ozbiljno natempirao formu i može da bude pun pogodak. Kristijan Pulišić je povređen. U duelu Vest Hema i Fulama može svašta da se desi, a igrači na koje treba obratiti pažnju sa Džared Bouven, kao i Pablo Fornals.

Nedelju otvaraju Vest Brom i Totenhem. Ako niste do sada kupili Kejna, možda i neće biti baš najbolje vreme za kupovinu, zato što Totenhem posle ove utakmice u narednih 5 kola igra protiv Sitija, Čelsija, Arsenala i Liverpula. U svakom slučaju, očekuje se rutinski posao Totenhema. U utakmici Lestera i Vulfsa je sve moguće, pa bi najbolja varijanta bila da izbacite odbrambene igrače iz ovih ekipa i pustite napadače da rade svoj posao.

U derbiju lige i ovog kola, Siti i Liverpul će verovatno igrati mnogo pažljivije. Liverpulu neće igrati ni van Dajk ni Fabinjo ni Alkantara. Sitiju neće Aguero, Fernandinjo i Mendi, ali zato se vratio Gabrijel Žezus. Siti u poslednje vreme igra na malo golova, zategao je odbranu, dok Liverpul i daje i prima golove. Jako nepredvidiva utakmica kao i uvek u kojoj će opet napadači da iznesu najveću ulogu.

Poslednju utakmicu pre reprezentativne pauze igraju Arsenal i Aston Vila. Arsenal može čudo da napravi ove sezone i deluje da je pravi trenutak da Obamejang proradi, pogotovo protiv Aston Vile koja je u žestokom padu forme.

Top RED pikovi za ovo kolo:

Golman: Eduard Mendi (Čelsi)

Odbrana: Kurt Zuma (Čelsi), Serhio Regilon (Totenhem), Stjuart Dalas (Leeds), Artur Masuaku (Vest Hem)

Sredina: Heung Min-Son (Totenhem), Hames Rodrigez (Everton) , Pjer-Emerik Aubamejang (Arsenal)

Napad: Timo Verner (Čelsi), Kalum Vilson (Njukasl), Hari Kejn (Totenhem)

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantazi

#Fantazi premijer liga

#Premijer Liga

#Srbija