Đekson: Reci ko te prati kući večeras, ajde reci ko ti skida tange večeras 🩲

Večerašnja emisija Pitam za druga započeta je novom pesmom večerašnjih gostiju i bivših učesnika Zadruge 1 Sare Reljić i Đeksona.

Foto: Printscreen Red TV

Sara i Đekson nedavno su snimili duetsku pesmu koja nosi ime Loša devojka. 🎶 Pesma je premijerno prikazana na Jutjubu 3. novembra, a za sada se nalazi na 28. mestu u trendingu.

IZVOR: YT / Malahit Digital

Iako je Đekson odmah rekao da ne prati Zadrugu i da neće da komentariše, stvari su se promenile već prilikom čitanja prvih naslova. Tako je Đekson sa velikim entuzijazmom otkrio da je zapravo ispratio sve bitne događaje koji su se zbili u kući poput:

- Pomirenja i svađe Paule i Frana, a potom svađe Frana i Tome koja je Đeksonu bila fascinantna.

Foto: Printscreen Red TV

- Kao i Sanjino tugovanje zbog raskida sa Franom nakon 2 dana veze. 😅

Foto: Printscreen Red TV

Đekson je prokomentarisao da Fran ima dosta sličnosti sa Matorom i da je moguće da se zbog toga baš on sviđa Sanji. 😁

Panda i Kendi podsetili su Đeksona na snimak koji je možda i obeležio Zadrugu 2. Reč je o videu na kome je Đekson ispustio "goluba". 🕊 Nakon gledanja videa usledilo je neprijatno pitanje za Saru Reljić. Naime, Panda ju je pitao da li je nekada prdnula i za to okrivila ljubimca, na šta je Sara odgovorila da nije jer se gasovi čoveka i ljubimaca veoma razlikuju. 😂

View this post on Instagram

Gori ljubaaaaav 🔥😂🔥 #djexon #zadruga #newanja

A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on

IZVOR: IG / @newanja

Sara je prokomentarisala svoju izjavu koja je naišla na osude, a kako ona kaže izrečena je u šali i nije imala lošu nameru. Naime, Sara je vest o Luninoj trudnoći prokomentarisala rečima: "Nek je živo i zdravo, gledaćemo ga za 15 godina u rijalitiju." 😅

Nakon pesme Loša devojka, Đekson je najavio još jednu novu numeru, koja će nositi ime Ko te prati kući i otkrio nekoliko njenih stihova: "reci ko te prati kući večeras, ajde reci ko ti skida tange večeras".

Autor: redportal.rs

#Sara Reljić

#ZADRUGA

#pitam za druga

#Đekson