U zanimljivom razgovoru Sanja Stanković i Anđelo Ranković se dotakli tema veza učesnika Zadruge 4

U razgovoru koji su vodili, dvoje veterana-učesnika najvećeg rijalitija na našim prostorima, Sanja Stanković i Anđelo Ranković, imali su zanimljive poglede na to kako su se menjali emotivni statusi učesnika od početka nove sezone.

Vidiš li ti koji je cirkus ovde? Aleks je bila sa Carem, Car je sada sa Minom. Paula je ušla sa Franom, pa je bila s tobom, pa Fran sa Minom, pa Paola sa Čorbom, pa sa Tomom. Ja sam se zatreskala u Frana, on voli Paulu, Matora voli mene... Znači, ovde se ne zna ko koga kerebeči - zaključila je Sanja ovo izlaganje, na šta se Anđelo nasmejao, konstatujući da u Zadruzi može da smuva bar 7 devojaka.

Ovu njegovu konstataciju je podržao i Mića koji se našao u blizini, koji nije mogao da se složi sa Sanjom da je Fran dobar frajer.

Dijalog koji su imali ovo dvoje učesnika Zadruge je svakako bio zanimljiv za praćenje, a da li će doći do raspleta situacija koje i Sanju zbunjuju ostaje da se vidi. U svakom slučaju, Zadruga 4 nije ni na polovini svog trajanja za ovu sezonu.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Fran

#Sanja Stanković

#anđelo ranković

#lepi mića

#mina

#paola

#paola hublin