Novinarka portala Alo otvoreno o odnosu Vuka Moba i Kije Kockar

Večerašnju emisiju Pitam za druga na RED TV-u otvorila je novinarka iz redakcije Alo Martina Mitrović. Martina se na portalu Alo usko bavi rijalitijem, tako da je bila idealan sagovornik Pandi i Kendiju.

Foto: Printscreen Red TV

Na samom početku Martina je rekla da još uvek nema favorita, ali da joj se od svih učesnika najviše dopada Rialda zato što ide za svojim srcem, dok je za Šebeza izjavila kako je previše dobar za rijaliti.

Kada je odnos Čorbe i Kristijana u pitanju, Martina je rekla da Čorba nije klasična uvlakuša i da ima mnogo gorih od njega u kući, ali da vidno uživa u druženju sa Kristijanom zbog njegovog stava i svega što je prošao u životu.

Foto: Printscreen Red TV

Martina je prokomentarisala i izgled Jelene Krunić, odnosno fotografiju koja kruži društvenim mrežama. Naime, novinarka je izjavila da joj se ne dopada izgled "bananica" obrva i da je čudi zbog čega Jelena još uvek nije uradila popularnu estetsku intervenciju cat eyes.

Foto: Printscreen Red TV

Martina Mitrović otkrila je tokom emisije i da joj se od svih zadrugara najviše dopada Anđelo, ali da ne zna da li bi bila sa njim ukoliko bi ušla u Zadrugu.

Večerašnja gošća prokomentarisala je i trenutno aktuelan odnos Kije i Vuka Moba. Martina je izjavila da Vuk Mob ne laže i da su dokazi za to da se Kija nakon izlaska iz Zadruge viđala sa njim već izneti u medijima.

Kao najzanimljivije učesnike za praćenje, Martina je izdvojila porodicu Kulić.

Zadrugari su nepresušni izbor inspiracije korisnicima društvenih mreža. Zbog toga se svakoga dana na njima pojavljuje veliki broj smešnog sadržaja. Najzanimljiviji vam izdvajamo u nastavku teksta:

# Kiki i Janjuš kao dobre vile 😅

View this post on Instagram

😂😂😂😂😂😂😂 @kristijan.krile_official @kristijan_golubovic_fan.page @mali_janjus #zadruga #kristijangolubovic #malijanjus

A post shared by ☢️ SMILE & KING ☢️ (@king_zodiac_o_o) on

IZVOR: IG / @king_zodiac_o_o

# Ono kad te pogodi pesma 😂

View this post on Instagram

#zadruga #miljanakulic #zadruga4 #kristijangolubovic #kijakockar #lunadjogani #zadrugaofficial #rijaliti #smesniklipovi #ananikolic #zabava #zeljkomitrovic #milicamitrovic #franpujas #cecaraznatovic #amigshow #mua #srbija #novisad #beograd #corona #miselgvozdenovic #franpujas #slobaradanovic #marijakulic #jelenakarleusa #pinkzadruga #aleksandarvucic #vukmob #ivagrguric

A post shared by Magacin In (@magacin_in) on

IZVOR: IG / @magacin_in

# Nije mi do seksa 🥱

View this post on Instagram

Jako emotivan video... 😂❤️ • • • • • #smeh #zabava #smehdosuza #janjus #zadruga #ananikolic #advokatpakla

A post shared by Advokat Pakla🔥 | SMEH DO SUZA (@advokat.pakla) on

IZVOR: IG / @advokat.pakla

Ukoliko i vi imate zanimljiv sadržaj o zadrugarima, možete ga poslati na Instagram profil @red_pitamzadruga. 😎

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#alo

#martina mitrovic

#pitam za druga