Supruga Nenada Aleksića o novonastaloj situaciji

Tara Simov je danas diskvalifikovana iz Zadruge nakon što se poslednjih dana agresivno i nedolično ponašala. Detaljnije o njenom izlasku, pročitajte na linku ispod 👇🏻:

Nenad Aleksić Ša je prolio krokodilske suze nakon što je Veliki Šef doneo odluku da njegova ljubavnica napusti rijaliti.

On je kroz jecaje zamolio svog brata Peleta da se pobrine za Taru i odvede je u stan u kom je Ša živeo sa svojom ženom Ivanom Aleksić.

- Pele, ako gledaš ovo, molim te nekako nađi Taru. Nađi je nekako, bilo kako, molim te. Dođi do nje i neka ode na Fontanu, brate, u stan. Molim te, brate - započeo je Ša.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Ovim povodom je pink.rs kontaktirao sa bivšom ženom Ivanom Aleksić da prokomentariše situaciju u Zadruzi, kao i Tarinu diskvalifikaciju.

- U salonu sam, radim. Ne, stvarno nemam komentar u vezi toga, ne komentarišem ništa, ostajem dosledna sebi - poručila je Ivana za pink.rs.

Ivana Aleksić odgovorila je i na pitanje "Da li je i dalje na staroj adresi", tj. u stanu koji je delila sa Nenadom Aleksićem.

- Ne, nisam više tamo, iselila sam se iz zajedničkog stana. Eto, toliko mogu da vam kažem. Pozdrav - ljubazno je završila razgovor Ivana.

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#ZADRUGA

#ivana aleksić

#zadrugari

#Ša