Može da parira mnogim devojkama.

Pevačica Rialda Karahasanović važi za jednu od najatraktivnijih učesnica aktuelne sezone Zadruge. Ova zadrugarka je imala od koga da nasledi lepotu.

Rialdina mama Sabrina Nogo je prezgodna žena i to je dokazala fotografijom na kojoj je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu. U ovakvom izdanju, ona bi mogla da stane na crtu i mnogim devojkama koje su se sunčale na imanju u Šimanovcima.

Uverite se i sami... 😉

View this post on Instagram

Petak... Još jedna kratka sedmica iza nas, a ispred još kraći vikend🙄. Ja obožavam vikende; spavam sigurno sat duže🤣, družim se sa svojim najdražim❤️, kuhamo...., naravno da i radimo i odemo negdje, ali napunimo baterije smijehom, planiranjem i spremno zagrlimo početak nove sedmice🥰. I da spremamo nešto čudesno za narednu godinu🥳.... Jako se radujem tome jer to će rasti zajedno s vama, nadam se😇, a do tada mi pišite kakvi su vaši vikendi🤩. . . . . #mamasita #family #familytime #behappy #beproudofyourself #careaboutyourself #loveyourself #bitizena #bitimajka #pedesete #pedesete #pedesete #mojepedesete #mamyagain

A post shared by Sabrina Nogo (@sarritta_3) on

Autor: redportal.rs

#Rialda Karahasanović

#Sabrina Nogo

#ZADRUGA