Ovome se sigurno nije nadao. 🤔

Večeras od 20 časova na Red TV-u možete da gledate novu emisiju sve popularnijeg šoua Pitam za druga. Kako redportal.rs saznaje, na snimanju emisije, koja će se emitovati večeras, nije sve prošlo kako su domaćini emisije očekivali, a naročito Stefan Kandić Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od gostiju u emisiji je u nekoliko navrata pokušao da isprovocira Kendija zbog Milice Kemez, u koju je on nekada bio zaljubljen. Kandić je u tim trenucima menjao boje na licu, ali je pokazao da se odlično snalazi čak i u tim situacijama kada se neko šali na njegov račun - otkriva za naš portal izvor sa snimanja emisije.
View this post on Instagram

limit your "always" and your "never."

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo) on

IZVOR: IG / @thecandyo

Da podsetimo, u toku Zadruge 3 Kendi je javno priznao da mu se sviđa Milica Kemez. Međutim, ova zadrugarka njemu tada nije uzvratila ljubav, ali je Kendi tada pokupio velike simpatije, naročito gledateljki, koje su bile oduševljene njegovom hrabrošću da javno pokaže emocije i da pokaže dostojanstvo u situaciji kada je javno odbijen.

View this post on Instagram

Maybe, just maybe all the power in the world is within you already.

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo) on

IZVOR: IG / @thecandyo

A o kakvim tačno provokacijama je reč i ko je taj gost koji je Kendija doveo u nezgodnu situaciju možete da saznate ako večeras posle 20 časova budete uz Red TV i novu emisiju Pitam za druga, koju pored Kendija vodi i Stefan Milošević Panda.

Autor: redportal.rs

#Milica Kemez

#Stefan Kandić Kendi

#pitam za druga

#red tv

#zadruga 3