Važno je samo imati oba kanala zajedno 😁

Ukoliko ste ljubitelj sporta u Srbiji, verovatno svakodnevno imate problem sa tim da ne možete da pogledate utakmicu koju želite iz razloga što Vaš TV paket ne poseduje u svojoj ponudi kanale Arena sport. Ili Sport klub.

Naime, jedan deo kablovskih operatera u svojoj ponudi ima Arenu sport, ali ne i Sport klub, dok drugi deo operatera nudi samo Sport klub.

Zbog toga ljubitelji sporta u Srbiji vrlo često biraju operatere na osnovu toga koji kanal prenosi takmičenje koje ih najviše zanima. Ljubitelji engleskog fudbala, na primer, uvek biraju operatere koje im nude Sport klub, jer samo taj kanal prenosi englesku Premijer ligu.

Sa druge strane, isti taj ljubitelj engleskog fudbala, ukoliko sklopi ugovor sa operaterom koji mu nudi Sport klub, neće moći da gleda svoj omiljeni klub iz Engleske kada igra utakmice Lige šampiona, jer ekskluzivno pravo na to takmičenje za teritoriju Srbije ima Arena sport, uz to što i RTS prenosi 1 utakmicu iz ovog takmičenja nedeljno.

Kada se u formulu ubace i košarkašta Evroliga koja se može gledati samo na kanalima Sport klub, odnosno NBA liga, koju emituje jedino Arena sport, postaje jasno da je život prosečnog ljubitelja sporta u Srbiji značajno otežan.

Stoga se jedna tviterašica dosetila kako da animira svoje muške pratioce, koristeći temu koja i njih same najviše muči i zanima.

IZVOR: TW / @mukiccca

Ukoliko ste mislili da cela ova zbrka sa sportskim kanalima nervira samo muški deo populacije, grdno ste se prevarili. Mnoge žene takođe vole da isprate najvažnije sportske događaje.

Ukoliko bi muškarci želeli da ispune ovaj zahtev koji im je tviterašica zadala, morali bi da budu veliki srećnici da imaju ugovor baš sa operaterom koji dozvoljava opciju gledanja i jednog i drugog sportskog kanala. Problem je što je takvih operatera veoma malo u celoj Srbiji, ako uopšte i postoje.

Druga i naravno skuplja opcija bila bi da se sklopi ugovor sa 2 različita operatera istovremeno, kako bi se na različitim televizorima u kući gledali svi sportski kanali.

Ponuda je očigledno bila primamljiva, sudeći prema broju reakcija koje je izazvala na Tviteru, a ustanovljeno je da postoje i srećnici koji su ispunili uslove da se jave na ovaj svojevrsni konkurs. 😄

IZVOR: TW / @MartiniVestoo

Što bi naš narod rekao: "Dvoje su se tako smuvali!"

A nama ostaje da im poželimo sreću u ljubavi i neometanom gledanju svih važnih utakmica 😎

Autor: redportal.rs

#Arena

#mudrolije

#sport klub

#tviter

#tviteraši

#tviterašica

#tvitovi