Šta? 🤯🤯🤯

Na Tviteru je od srede u trendingu potpuno nova stvar, a to je PS5 Pro (analogno pro verziji PlayStation 4 konzole - bolja i jača verzija). Odatle se proširio na sve mreže brzinom munje. Potpuno je čudno da se pojavio, s obzirom da je sama PS5 konzola izašla pre mesec dana.

Koren ovog hajpa je patent kompanije SONY, koji je zaveden prošlog avgusta. Na njemu je prikazan multi GPU harver sistem, koji su mnogi sada povezali sa mogućnošću da on predstavlja bazu za Pro verziju konzola sa dva GPU-a.

Međutim, ne postoji nijedan dokaz da će bilo kada skoro doći do puštanja u prodaju bilo čega sličnog. To je bilo više nego dovoljno da započene sveopšti hajp na internetu, verovatno potpomognut haosom oko skalpera i time što dosta ljudi nije moglo da dođe do svoje konzole jer su sve rasprodate.

Sam trend je započeo članak PS5 Pro sa dve grafičke karte je smrtni udarac za X-Box Series X. Sam naslov je bio dovoljan da započe "kontroverzu" na društvenim mrežama. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je lako prevariti mase onlajn. 😅 Čak i priča stara skoro pola godine može ponovo restartovati trend ako je i dalje u kontekstu relevantne teme. 🤭🤭🤭

Autor: Rory Young / redportal.rs

#PS5 Pro

#PlayStation 5 pro

#Playstation 5

#Sony

#ps5