Međunarodni sajam vojne tehnike EUROSATORY 2022 otvoren je u Parizu. 💺🛬🛩🚀

Međunarodni sajam vojne tehnike EUROSATORY 2022 otvoren je u Parizu. Na sajmu, koji je otvorio francuski predsednik Emanuel Makron među izlagačima se našla i naša kompanija PR-DC. 😊😎🤗

Govoreći o uspesima PR-DC-a na sajmu Željko Mitrović je ovim povodom rekao:

- Ovo je najveći sajam vojne opreme i vojne tehnike na svetu. Okupilo se 1.800 izlagača i oko 250 delegacija. Kod nas je bilo 30 delegacija i veoma smo zadovoljni. 😎 Trećina njih je iskazala želju i potrebu za nabavkom naših bespilotnih letelica. Ali kada napravimo analizu, ovde se nalazi pedesetak izlagača bespilotnih letelica, od toga otprilike 10 u našoj ketegoriji.

POTRAŽNJA PREVAZILAZI PROIZVODNE KAPACITETE ☝

Kompanija PR-DC već je ostvarila izvanredne rezultate na sajmovima u drugim zemljama tokom ove godine, potpisavši nekoliko predugovora. Iako je potražnja velika, Žex objašnjava da ipaaak postoji jedan problem:

- Sa ponosom mogu da kažem da prema odnosu cene i kvaliteta možemo se svrstati u jednu od 5 kompanija u ovoj kategoriji. Ono što je problem je to što mi ne možemo više primati narudžbine za isporuke jer nemamo dovoljno proizvodnih kapaciteta u Srbiji.

Međutim, vlasnik Pink media group najavljuje širenje proizvodnih kapaciteta u Srbiji i potpisivanja novih ugovora već od 2024. godine. ☝😎💪🏻

Autor: redportal.rs

#Dronovi

#PRDC

#Sajam u Parizu

#Željko Mitrović