Teorije zavere sa velikim posledicama

Malo znanja može biti nekad opasno pogotovo kada se spoji sa teorijama zavere posledice mogu biti velike. Slučaj u Holandiji potvrđuje to, skoro je zabranjeno nekoliko proizvoda koji sadrže radioaktivne materijale kao i priveske koji su služili u "odbrani" od 5G tehnologije.

Radiokativnost i radioaktivni materijal nije nužno loš ili opasan. Sam čin disanja, jedenja nečega je malo radioaktivan, mi sami smo radioaktivni. Bitan faktor je stepen radioaktivnosti. Zbog toga je u Holandiji zabranjeno desetak proizvoda sa velikim stepenom radijacije uključujući i anti-5G privezak.

Studija koja je sprovedena je pokazala da ti proizvodi emituju jonizirajuću radijaciju, iako je ona mala mogla bi da izazove veće posledice ako bi se dugoročno ti predmeti koristili.

Vlada je savetovala ljude kada utvrde da proizvod ima negativni jonizirajući efekat to prijave i odlože bezbedno proizvod.

Teorija zavere oko 5G je izazvala dosta posledica već. Nekoliko radnika je napadnuto na 5G kulama u Ujedinjenom Kraljestvu jer su ih targetirali na društvenim mrežama.

Autor: redportal.rs

#5G

#Holandija

#Privezak

#radiokativnost