Dolaziće u veličinama od 41 mm i 45 mm 😀

Predstojeći Apple Watch će predstaviti svoj prvi novi hardverski dizajn nakon mnogo godina, navodi Bloombergov reporter Mark Gurman. Gurman kaže da će Apple Watch Series 7 imati ravniji ekran i ivice, naizgled nastavljajući Apple potragu za poravnavanjem strana svakog proizvoda u svojoj liniji.

Rečeno je da je ekran nešto veći od trenutnih panela koji se nalaze u seriji 6, a veličine kućišta će takođe biti malo veće nego ranije, pri čemu će svaki model imati izbočinu od 1 mm do 41 mm i 45 mm. Neproverene slike koje su procurele prošle nedelje sugerišu iste veličine 41 mm i 45 mm. Gurman kaže da će Apple uključiti više novih lica sata kako bi maksimalno iskoristio dodatni prostor ekrana.

Prema Gurmanu, osim fizičkog izgleda, Serija 7 će imati i brži procesor. Međutim, navodno ove godine neće biti većih poboljšanja usmerenih na zdravlje, iako Apple može uključiti senzor telesne temperature u model za sledeću godinu.

Ažurirani dizajn za Seriju 7 nastavio bi trend svake tri serije za velika osvežavanja hardvera Apple Watch. Prvi i poslednji put kada je Apple promenio dizajn kućišta Apple Watch -bila je serija 4; taj osnovni izgled ostao je nepromenjen kroz Seriju 6, osim uvođenja novih materijala i završnih obrada.

Apple obično najavljuje nove satove u septembru, pa otkriće za Seriju 7 možda i nije daleko. Prošle godine satovi serije 6 i SE bili su glavna najava na Appleovom septembarskom događaju, budući da je predstavljanje iPhonea 12 odloženo za oktobar.

Apple obično najavljuje nove satove u septembru, pa pretstavljanje za Seriju 7 možda i nije daleko. Prošle godine satovi serije 6 i SE bili su glavna najava na Apple septembarskom događaju, budući da je predstavljanje iPhone 12 odloženo za oktobar.

Autor: Redportal.rs

#Apple Watch

#Series 7

#apple

#iphone12