Isporuka na adresu je nešto što bi trebalo da vam olakša život, a ne da ga dodatno zakomplikuje usled kašnjenja.

Isporuka je nešto što bi trebalo da bude predvidivo i obavljeno u ugovorenom danu. Nažalost, vrlo često, to nije slučaj, posebno kada se radi o beloj tehnici. Gigatron je spreman da stane na put ovim problemima tako što vam svojom novom Prioritetna isporuka uslugom garantuje isporuku robe u ugovorenom danu.

Foto: Promo

Ljudski je grešiti, ali je neophodno stalno raditi na unapređenju i ličnom razvoju. Kompanija Gigatron želi da pruži svojim kupcima upravo to – konstantan napredak i najbolje iskustvo kupovine u svakom pogledu. Ovo podrazumeva raznovrstan asortiman i kvalitetnu uslugu isporuke kupljene robe.

Zasnovano na ovoj težnji, Gigatron vam nudi nešto što do sada niko nije uradio, a to je garancija da ćete belu tehniku koju kupite dobiti u ugovorenom danu, bez kašnjenja. U suprotnom, biće vam vraćen novac – i to dvostruki iznos cene plaćene isporuke.

Foto: Promo

Gigatron Megastore prodavnice predstavljaju idealno mesto za kupovinu bele tehnike, pre svega zbog izuzetno širokog asortimana i stručnog osoblja koje će vam, uz vrlo profesionalan pristup, pomoći pri izboru uređaja koji vam je potreban. Osim toga, pri poseti neke od Gigatron Megastore prodavnica obezbeđen vam je prostran, besplatan parking. Vaše je samo da dođete i doživite vrhunsko iskustvo kupovine.

Autor: Redportal.rs

#Bela Tehnika

#Gigatron

#isporuka