Ova jednostavna priključna stanica pretvara vaš Apple sat u noćni sat 🍎💍📳⌚

Da li ste ikada pokušali da koristite Apple sat kao noćni sat? Da li ste odustali jer je ekran previše mali? Pa, čoveče, imamo li pristanište za vas 50 dolara. NightWatch je kombinovani priključak za punjenje, staklo za uvećavanje i akustično pojačalo, koji objedinjuju ove funkcije kako bi Apple sat pretvorio u stoni sat, zajedno sa funkcijom dodirivanja i stalno aktivnim ekranom (always on display).

Foto: NightWach/NightWach

Prethodni dokove su mahom pretvarali Apple sat u minijaturnu Mekintoš, repliku ili iPod. Ali NightWatch pokušava da učini Apple sat boljim u režimu stalno aktivnog rada, tako što uveliča njegov ekran i učini ga većim i lakšim za čitanje. Pride, pomoću integrisanih zvučnih kanala čak vam i pojačava zvuk alarma.

NightWatch je prilično jednostavan dodatak, u osnovi se sastoji od jednog bloka poliranog lucita. To znači da se ne isporučuje sa sopstvenim punjačem, pa ćete morati da koristite postolje ili podmetač za bežično punjenje (pak), a reklamirani „dodirni ekran“ izgleda da se samo oslanja na činjenicu da će se ekran Apple sata upaliti na najmanji dodir. Čak i gurkanje ili tapkanje po stolu 

Lansiranje NightWatch-a dolazi u potencijalno nezgodnom, trenutku. Prošle godine je Apple dodao novu funkciju praćenja spavanja u Apple satu, što znači da mnogi ljudi sada spavaju sa satovima na zglobovima, a ne na noćnom ormariću. 

Foto: NightWach/NightWach

Ali ako niste zainteresovani za praćenje podataka o spavanju, Nightwatch podržava sve Apple satove. Možete ga pručiti sa Amazona ili sa oficijenog sajta.

Autor: redportal.rs

#Apple Watch

#apple

#lifestyle