Dačija dobila veliko pojačanje

Dačija je objavila kako njen odsek dizajna dobija veliko pojačanje. Prvog dana septembra, Miles Nurnberger preuzima mesto direktora dizajna i pridružuje se Upravnom odboru pod vođstvom Denisa Le Vota, izvršnog direktora Dačije i Lade.

Poznati dizajner će odgovarati Laurens van den Acker, izvršnom potpredsedniku dizajna i članu odbora Reno grupe. Oduševljenje dolaskom tako velikog imena u rumunsku kompaniju ne krije ni Dačjia.

Tako je Denis Le Vot rekao da je uzbuđen što će se Miles pridružiti timu, jer Odeljenje za dizajn igra ključnu ulogu u strategiji brenda. Dodao je da je novi Sandero dokaz sposobnosti njihovih dizajnera da dizajniraju jednostavna, ali atraktivna vozila.

- Izuzetno nam je drago što možemo pozdraviti Milesa Nurnbergera u tako uzbudljivo doba za brend. Miles je ugledni dizajner koji je mnoge inspirisao svojim radom u Aston Martinu. Njegovo iskustvo i želja za jačanjem identiteta brenda kroz dizajn biće od velike koristi za Dačjia i pomoći će nam da prilagodimo brend vremenu koje dolazi - dodala je Laurens van den Acker.

Autor: redportal.rs

#Aston martin

#Dačija

#Dizajner