Koliko ovaj gedžet može da zaživi?

Internacionalna kompanija Razer, koja je inače vrlo poznata na tržištu gejming periferija, predstavila je svoje prve pametne naočareAnzu Smart Glasses.

Pametne naočare su kompjuterizovane naočare sa optičkim displejom, internet konekcijom i transparentnim slojem koji ima mogućnost reflektovanja projektovanih digitalnih slika.

Pametnim naočarama možete upravljati na razne načine, od kojih su kontrola preko dugmića i kompatibilnih uređaja kao što su pametni telefoni, kao i prepoznavanje govora najčešći. Na tržištu trenutno postoji nekoliko modela, od kojih je Google Glass verovatno najpoznatiji. Danas je i gejming brend Razer predstavio svoj.

IZVOR: YT / LaterClips

Tako Anzu Smart Glasses pružaju funkcionalnost klasičnih slušalica, beskontaktnu kontrolu, i sada već pdorazumevanu zaštitu od UV zraka i plave svetlosti. Zaštitna stakla takođe mogu biti zamenjena sa staklima sa dioptrijom.

Audio podrška naočara dolazi sa 5.1 blutut konekcijom sa maksimalnim kašnjenjem od 60 milisekundi. Uz to, u naočare je ugrađen i omnidirekcioni mikrofon, koji vam daje mogućnost telefonskih razgovora, snimanja glasa i glasovne kontrole.

S obzirom da naočare sadrže ugrađene slušalice i mikrofon, s vremena na vreme im je potrebno punjenje. Njihova baterija traje 5 sati, a puni se preko USB-A punjača. Uz beskontaktnu glasovnu kontrolu, Anzu pametne naočare možete povezati i sa Vašom mobilnom aplikacijom.

Okvir Razer Anzu pametnih naočara će vas koštati $199.99, dok će vas zaštitna stakla koštati dodatnih $29.99, pa što se kaže - ko voli, nek izvoli. 😂

Da li biste vi kupili ovakve naočare?

Autor: redportal.rs

#Razer

#pametne naočare

#smart sunglasses