Koštaće 120 dolara

Nike je predstavio prvu obuću za koju ne morate koristiti ruke pri obuvanju ili izuvanju. Ovo je jedan od prvih slučajeva u proizvodnji sportske odeće i obuće da je ova firma stvorila proizvod pogodan za ljude sa različitim fizičkim sposobnostima. Patike će biti korisne i studentima i roditeljima u žurbi.

Kampanju vodi paraolimpijski šampion mačevalac Betriče Bebe Vio,

- Obično mi treba mnogo vremena da se obučem i obujem. Sa modelom Nike GO FlyEase, samo uvučem stopala u patike i krenem - objašnjava Vio i dodaje da je za razvoj modela korišćena nova vrsta tehnologije, ne samo za sportiste sa izazovima, već i za stvarne životne situacije.

Model ima dvostruka "šarku" koja omogućava patikama da budu stabilne u potpuno otvorenom i potpuno zatvorenom položaju. Takođe, imaju i specijalni fleksibilni zatezač kako bi se olakšalo izuvanje bez potrebe za korišćenjem ruku.

- Ovo je najuniverzalnija obuća koja postoji. Mogu je koristiti svi, od žena koje prolaze kroz razne faze trudnoće, sportista koji nemaju ruke, preko prezauzetih majki, pa sve do lenih muževa koji treba da prošetaju kuče - naglasila je paraolimpijska triatlonka Sara Rajnersten

Jedan par patika Nike GO FlyEase košta 120 dolara, dostupan je u 2 kombinacije boja, a obe sadrže fluorescentne detalje. Prodaja počinje 15. februara za odabrane članove Nike kluba, a za ostale će krenuti tokom 2021. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Yanko Design (@yankodesign)

IZVOR: IG / yankodesign

Autor: redportal.rs

#Nike GO FlyEase

#nike

#patike