Položaj u kome spavate može dosta toga reći o vama

Foto: brightside.me

1. Osobe koje spavaju na boku, sa isturenim kolenima, su smirene i pouzdane. Ne plaše se izazova ni onoga što im budućnost donosi. Nisu konfliktne osobe i imaju veliku moć prilagođavanja u raznim životnim okolnostima.

2. Osobe koje spavaju u položaju fetusa vole da budu zaštićene i da pored sebe uvek imaju nekoga ko će im pomoći, čim im se u životu stvori neki problem. Veoma su osećajne i lako ih mogu povrediti negativni komentari drugih ljudi. Idealan hobi za njih je slikanje, pisanje ili ples.

3. Osobe koje spavaju na stomaku, sa rukama postavljenim kao na slici 3, su rođene za vođe. One vole da preuzmu inicijativu i ne plaše se da isprobaju nove stvari. Takođe, one vole da sve obaveze, bilo privatne ili poslovne, nekoliko dana unapred isplaniraju. Vole kada sve drže pod kontrolom.

4. Osobe koje spavaju na leđima, sa jednom rukom postavljenom do glave, su osobe koje vole život, vole da budu u društvu prijatelja, kao i da budu u centru pažnje. Veoma su uporne, tvrdoglave i uvek govore istinu.

Foto: brightside.me

5. Osobe koje spavaju na leđima, držeći ruke ravno pored tela, odlikuje veoma jak karakter. One imaju tačno zacrtane ciljeve u životu i učiniće sve da ih ostvare. Pedantni su, strogi i ozbiljno postupaju, a to očekuju i od drugih.

6. Osobe koje spavaju u položaju heroja, na stomaku, sa jednom nogom savijenom, su avanturisti, vole izazove i ne plaše se nepoznatog. Odlikuje ih i često menjanje raspoloženja što negativno utiče na ljude iz njihove okoline. Često su neodlučne.

U kojoj pozi vi spavate? 😁

Autor: redportal.rs

#Test

#poza

#san

#spavanje