Uvek se nasmeje kada vidi policiju 😂🤣

Neimenovani Litvanac je uhapšen u Španiji nakon što je navodno lažirao srčani udar u 20 restorana širom zemlje kako bi izbegao plaćanje računa.

Muškarac (50) je prevario najmanje 20 restorana, od kojih je većina u španskom regionu Kosta Blanka, i to lažirajući srčani udar. Nakon što bi naručio hranu i piće, krenuo bi da se hvata za grudi i pretvara da se onesvestio na podu. Prevara je trajala sve dok jedan vlasnik lokala nije prozreo čovekov čin i pokrenuo druge lokalne restorane da ga fotografišu kako ih upozorava da ne nasedaju na njegovu rutinu srčanog udara.

Prošlog meseca, on je bio u El Buen Comer-u, restoranu u Alikanteu, uživajući u morskim plodovima i nekoliko čašica viskija kada mu je osoblje donelo račun od 34,85 evra. Kada je konobar otišao od stola, on je ustao i pokušao da ode, ali je zaustavljen i obavešten da još mora da pokrije račun. Vidno uznemiren, prevarant je rekao da će uzeti novac iz svoje hotelske sobe, ali mu osoblje nije dalo da ode. U tom trenutku je počeo da glumi srčani udar.

- Bilo je veoma teatralno, pretvarao se da se onesvestio i srušio se na pod. Poslali smo njegovu fotografiju po svim restoranima da pokušamo da ga sprečimo da ponovo napadne - rekao je menadžer El Buen Komera.

Osoblje restorana nije palo na pozorišnu predstavu, a umesto hitne pomoći, obavestili su policiju. Kada su policajci stigli na lice mesta, naizgled bolesni čovek je pozvao medicinsku pomoć, ali ono što nije shvatio je da su ga policajci već prepoznali iz uletanja u drugim restoranima u Alikanteu.

Prvi put je primećen u Alikanteu u novembru 2022. i od tada je postao poznat po rutini srčanog udara. Na pojavu policije se uvek nasmeje kada ih vidi, jer ne mogu mnogo da urade da ga zaustave. Nije mu problem da provede noć ili 2 u zatvoru, nakon čega se vrati svojoj rutini prevare.

IZVOR: YT / Castilla-La Mancha Media

Autor: redportal.rs

#račun

#restoran

#srčani udar

#Španija