Ističe da je “osetio slobodu” nakon što je prodao majčin pepeo.

Dvoje tiktokera kupilo je kremirane posmrtne ostatke žene, koji su ponuđeni na onlajn platformi Facebook Marketplace. 😳

Mark i Laura Eliza izdvojili su 30 evra, a prodavac je bio sin pokojnice. On je tražio dodatnih pet evra da ispriča svoju životnu priču, jer nije želeo da “besplatno preživljava dramu”. 😲

Mark je vrlo aktivan na Tiktoku, a pažnju posvećuje neobičnim stvarima koje se mogu kupiti na internetu. Tako je naleteo na oglas. Odmah je objavio bizarnu priču i izazvao veliku pažnju.

- Ako bih prodao pepeo svoje majke, verujem da bi se vratila iz mrtvih i odalamila me po glavi - kazao je.

Ubrzo, kontaktirala ga je Lauren Eliza i poručila: 

- Gde je oglas, pošalji mi. Želim da kupim pepeo i platim dodatnih pet evra za priču.

Dvoje tiktokera je napravilo dogovor, pa su nakon kupovine podelili pepeo. Eliza Lauren je dobila svoj deo 5. oktobra, a snimila je kako otvara pošiljku. Uz pepeo u staklenoj bočici stigli su pismo i cveće.

Ona navodi da je proverila “autentičnost posmrtnih ostataka” uz pomoć bivšeg pogrebnika:

- Ovo je prava stvar, vide se i fragmenti kostiju - kazala je.

Devojka nije otkrila životnu priče prodavca, ali je Mark objavio razgovor s njim. Njegovo ime je Kris Braun, a kaže da nije bio u najboljim odnosima s majkom, kao i da mu je njeno prisustvo izazivalo “nespokoj”.

- Razmišljao sam šta da uradim s pepelom. Da ga bacim u smeće, u vodu... Ne znam, ništa od toga mi nije donosilo mir - kazao je.

Saznali smo i detalje iz njegovog života. Kris tvrdi da je doživeo “mentalno zlostavljanje, manipulacije i nešto fizičkog zlostavljanja”, piše Insider, a prenosi Telegraf.

Ističe da je “osetio slobodu” nakon što je prodao majčin pepeo.

- Ljudi govore da treba oprostiti mrtvima. Ali, zašto da dobije besplatnu propusnicu? Nikada nije pokušala da popravi stvari dok je bila živa - rekao je sin.

Autor: Telegraf