Satima bio u vozilu, našli ga bez svesti

Trogodišnji dečak je preminuo pošto se slučajno zaključao u mamin auto na dva sata dok se igrao.

Mali Heitor Brito Vuaden je voleo da se igra u kolima, prema rečima njegove porodice slomljenog srca, koja je rekla da je dete autistično.

Njegova izbezumljena majka pronašla ga je onesvešćenog u vozilu ispred njihove kuće u Guaranta do Norteu, u Brazilu, u subotu 13. maja i on je odveden u bolnicu.

Umro je u ranim jutarnjim satima u nedelju – na Dan majki u Brazilu – i sahranjen je istog dana.

Otac deteta rekao je policiji da je njegova supruga stigla kući sa Heitorom oko 13 časova tog dana pre nego što je legla da odspava.

Žena je rekla da se probudila i otkrila da joj je dete nestalo i da ga je nakon potrage na kraju pronašla u vozilu.

On je bez svesti odveden u bolnicu, ali je preminuo u nedelju oko 2 sata ujutru, prenose lokalni mediji.

Gradonačelnik Eriko Stevan Goncalves poručio je na društvenim mrežama: „Naše najdublje saučešće. Roditeljima, koji su slomljeni od bola, želimo da vas Bog, u svojoj beskrajnoj milosti, uteši i podari mir vašim srcima. I neka Bog poželi dobrodošlicu malom Heitoru u njegov Večni dom. Prijateljima i porodici, naše saučešće“.

Saopštenje je objavilo i Gradsko veće. U njemu je pisalo: „U ovom trenutku ne postoje reči koje bi mogle da smanje bol ovih roditelja zbog preranog odlaska malog Heitora. Ostaje nam da saosećamo u ovom teškom trenutku i sa velikim poverenjem ih predamo u ruke Božije kako bi se utešili i okrepili u miru duha“.

Policija istražuje tragediju, kako piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Brazil

#Dečak

#auto

#tragedija