Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor.

Prvi put se oglasila Snežana Knežević direktorka OŠ Vladislav Ribnikar u kojoj je došlo do masovne pucnjave, kada je učenik 7. razreda (13) ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio još 6 svojih drugara i nastavnicu istorije.

- Ja znam da je obaveza svakoga ko se nalazi na čelu neke javne institucije da komunicira sa medijima i pogotovo sada da se obrati, ali mi se nalazimo u situaciju u kojoj niko do sada nije bio - rekla je Kneževićeva.

Direktorka OŠ Vladislav Ribnikar objasnila je da se, kao i do sada, vodila moralom i da je želela da se svi procesi u ovoj posebnoj situaciji završe dostojanstveno.

Želela je, kaže, da pre svega isprati svu nastradalu dečicu na večni počinak, kao i čuvara te škole, i da proprati stanje ostalih učenika i nastavnice koji su ranjeni u ovom masakru.

Foto: Redportal.rs

- Nakon ovakvih događaja, nisam imala vremena da se bavim neistinama koje su se pojavile u medijima - ističe Snežena i dodaje da se najviše bavila procesom u kojem svi u školi pokušavaju, da u što boljem pogledu za decu, dođu do rešenja, kako piše Telegraf.

Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor.

Autor: Telegraf.rs

#Masakr

#Oglašavanje

#Vladislav Ribnikar

#ŠKOLA