"Ali on me grebao, držao za lice i vukao po podu, nije me gušio"

Tridesetogodišnja Petra iz Zagreba optužena je da je nedavno u stanu udarila svog nevenčanog supruga (34) metalnim svećnjakom po glavi nakon svađe oko toga ko će izvesti psa u šetnju.

Incident se dogodio u januaru oko 9.30 sati.

- Nakon prepirke s vanbračnim suprugom prvo ga je ogrebala po licu i vratu, nakon čega ga je metalnim svećnjakom udarila u područje stražnjeg dela glave, usled čega je muž zadobio povrede u vidu rane razderotine na potiljačnom delu glave dužine 2,5 centimetara - piše u optužnici.

Policiju je pozvao vlasnik stana nakon čega je Petra odmah uhapšena, a mužu je pružena prva pomoć. Policija je otkrila da su mu se na odeći videli tragove krvi. Devojka je tvrdila kako se samo branila, piše Danica.hr, prenosi Telegraf.

- Prepirali smo se oko šetnje psa, oboje smo krivi. Ogrebala sam ga, ali to sam učinila u odbrani, i takođe je tačno da sam ga nekim svećnjakom udarila po glavi. Radi se o nekom svećnjaku od lima koji se nalazio na stolu. Ali on me grebao, držao za lice i vukao po podu, nije me gušio. Prestali smo kad je stanodavac kucao na vrata, a potom je pozvao i policiju - navodi se dalje.

Policija je u stanu pronašla dva svećnjaka od kojih je jedan bio na stočiću, a drugi na podu.

Autor: Telegraf