Bio je ljut što je policiji trebalo toliko vremena. ⏱

Čovek iz Jute je opljačkao banku za samo 1 dolar kako bi ga uhapsili i prebacili u savezni zatvor.

Donald Santacroce (65) izveo je jednu od sigurno najbizarnijih pljački banke u istoriji. On je u ponedeljak ujutro ušao u banku Vells Fargo u blizini 300 South Main Street u Solt Lejk Sitiju i predao poruku jednom od blagajnika. Na komadu papira je pisalo:

- Molim vas, oprostite mi što ovo radim, ali ovo je pljačka. Molim vas, dajte mi 1 dolar, hvala.

Radnik je sigurno pomislio da je u pitanju šala, ali su mu ispunili zahtev i zamolila ga da ode sa svojim dolarom. Samo im je on rekao da je upravo opljačkao banku i da bi verovatno trebalo da pozovu policiju. Zatim je seo u lobi banke i čekao da bude uhapšen... 😂

Dok je direktor banke uvodio zaposlene banke u stražnju prostoriju radi njihove sigurnosti i zaključavao vrata, pljačkaš banke je prigovarao koliko je policiji trebalo da stigne tamo.

- Donald je dao izjavu žrtvama da imaju sreće da [on] nije imao pištolj jer je policiji trebalo toliko vremena da stigne tamo - navodi se u izjavi o hapšenju.

Posle nekog vremena stigla je policija i uhapsila ga, ne znajući da je to sve vreme bio njegov plan. Niko zapravo ne zna zašto, ali on je očigledno zaista želeo da završi u saveznom zatvoru. Čak je rekao policajcima da će, ako bude strpan u zatvor, a zatim pušten, samo opljačkati drugu banku za još novca dok ne završi u saveznom zatvoru.

Od srede, više nije bio u zatvoru metroa okruga Solt Lejk, što verovatno znači da bi lokalne banke trebalo da uskoro očekuju još jednu čudnu pljačku. 🤣🤣🤣

Autor: redportal.rs