Fotografija transparenta je vrlo brzo postala viralna.

Nastavnica iz Argentine se šokirala kada ugledala transparent ispred škole na kome je optužena da spava sa oženjenim ocem jednog od njenih učenika.

Sve se odvilo prvi dan škole u Buenos Ajresu. Roditelje koji su vodili svoju decu u školu dočekao je bizaran prizot. U pitanju je veliki rukom pisani transparent koji je visio ispred školske kapije optužujući jednu učiteljicu da je "upropastila porodicu“ spavajući sa ocem jednog od njenih učenika znajući da je oženjen.

Foto: Facebook.com/Skrinšot

- Karla, bila si ljubavnica moje bebe i spavala si sa mojim mužem. Uništila si porodicu… - pisalo je na velikom transparentu.

Fotografija je prošle nedelje postala viralna, dok identitet optužene učiteljice nije otkriven, ali argentinski mediji citiraju Facebook komentar osobe koja tvrdi da je upoznata sa slučajem. Napisali su da je prevareni otac taj koji je pokupio decu iz škole i da je "Karla“ to iskoristila i zavela ga. Osoba nije otkrila kako je žena saznala za prevaru, ali je dodala da se učiteljica i bračni par dobro poznaju i da su prilično "bliski“.

Autor: redportal.rs

#otac

#prevara

#sin

#transparent

#učiteljica

#žena