Prvi put su rodile ćerke, a drugi put sinove 💕

Rođene sestre pravnica Tijana Pajčin (30) i učiteljica Jovana Čolaković (31) iz Barajeva koje su se dva puta porodile u isti dan javile su se Kuriru iz porodilišta.

Uživaju sa sinovima Lukom i Vukadinom rođenim juče, a kod kuće ih čekaju ćerkice Lana i Julija koje su na svet došle istog dana - 4. avgusta 2021. Jovana ima i još jednu ćerku, koja joj je najstarije dete.

Sestre su i ovaj, kao i prošli put, zajedno u sobi. Još od pre godinu i po svi su ih zapamtili u Višegradskoj.

- Ponovo su nas smestili u istu sobu, hvala im na tome. Kad nam se prvi put desilo nismo verovale da je moguće. A da može još jednom da se ponovi, e to stvarno nismo očekivale. Ali tako je htelo i sad uživamo - kaže za Kurir s osmehom Tijana i telefon daje Jovani.

I Jovana se smeje.

Iznenađena sam! Još pre godinu i po dana, kada je trebalo da se porodimo, Tijana s prvim detetom, a ja s drugim, doktori su nam govorili, pošto su nam termini bili baš blizu, da je moguće da se to dogodi istog dana. I stvarno su porođaji krenuli obema tog 4. avgusta. A onda sve to još jednom, samo što smo rodile ovaj put sinove. Neverovatno. Uživamo sa našim dečacima, sve je dobro prošlo, bebe su super - kaže Jovana.

Mnogi ne mogu da poveruju u ovu neverovatnu priču. Da tu nije nešto namešteno.

O, čule smo i mi te komentare, kao da smo se dogovorile da decu rađamo u isto vreme. Pa prirodno smo se porodile, kao što vidite carskog reza nije bilo ni kod jedne. Nije imalo šta da se dogovara i ugovara, tako se desilo - kroz smeh kaže Jovana.

Autor: Kurir