Napad je otkriven nakon što je policija dobila dojavu da se iz jednog automobila, sa stranim registarskim oznakama, u pokretu puca na autobus na auto-putu koji prolazi kroz Beograd.

Beogradska policija uhapsila je četvoricu državljana Bugarske zbog sumnje da su zaustavili autobus na auto-putu u Beogradu, pa ga demolirali.

Kako mediji nezvanično saznaju, ovaj napad je otkriven nakon što je policija dobila dojavu da se iz jednog automobila, sa stranim registarskim oznakama, u pokretu puca na autobus na auto-putu koji prolazi kroz Beograd.

Brzom intervencijom pripadnika MUP, Interventne jedinice 92 i saobraćajnih patrola na Novom Beogradu kod Arene zaustavljen je automobil sa francuskim registarskim oznakama u kom su bila četiri državljana Bugarske.

Tokom pretresa nije pronađeno oružje. Policija je zaustavila autobus, na kom su bila vidljiva oštećenja na šoferšajbni. Vozač autobusa je izjavio da su autobus na auto-putu zaustavili bugarski državljani, ali da nisu pucali iz pistolja, već su ga gađali pivskom flašom i pajserom razbili šoferšajbnu autobusa. Svi učesnici događaja su privedeni u policijsku stanicu.

Autor: Novosti.rs