Saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio u potpunom prekidu.

U saobraćajnoj nesreći koja se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila sinoć oko 19.30 u kraljevačkom naselju Ribnica, nedaleko od mosta preko istoimene reke na magistralnom putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, nije bilo nastradalih, ali su povređene 2 osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do kontakta alfe romeo kraljevačke registracije i folksvagen pasata čačanskih registarskih oznaka.

Od siline udarca pasat se sa vidnim oštećenjima na vozačevoj strani zarotirao, dok je alfa sletela u jarak kraj puta. Tom prilikom povređeni su vozač i suvozač alfe koji su nakon intervencije vatrogasaca u njihom izvlačenju iz automobila preveženi u Opštu bolnicu Studenica u Kraljevu.

U ovu ustanovu na preventivni pregled preveženo je i dvoje dece iz pasata koja, kako nezvanično saznaje Novosti, nemaju ozbiljnije ozlede.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio u potpunom prekidu, pa su se vozila (pre)usmeravala na alternativne pravce.

Autor: Novosti