O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva.

Braća Ž. B. i M. B. iz Bosanskog Novog, uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u fizičkom sukobu u ugostiteljskom objektu te da su nožem i staklenom flašom povredili više osoba.

Osumnjičenog Ž. B. terete za nasilničko ponašanje odnosno da je nožem povredio 2 osobe iz Bosanskog Novog. Njegovog brata terete da je počinio krivično delo telesna povreda i da je naneo povrede staklenom čašom jednoj osobi iz Bosanskog Novog.

- Policijskoj stanici Bosanski Novi u subotu oko 02.55 sati prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Miloša Obilića u Bosanskom Novom došlo do fizičkog sukoba više lica te da su 3 lica zadobila telesne povrede. Postupajući po prijavi policijski službenici lišili su slobode Ž. B. i M. B. iz Bosanskog Novog, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni Ž. B. počinio krivično delo nasilničko ponašanje nanevši nožem telesne povrede u vidu posekotina na štetu 2 lica iz Bosanskog, dok je osumnjičeni M. B. nanevši povrede staklenom čašom licu iz Bosanskog počinio krivično delo telesna povreda - rekli su iz PU Prijedor.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv Ž. B. i M. B. biti dostavljeni izveštaji za počinjena krivična dela, piše Avaz.

Autor: Avaz

#Staklena flaša

#braća

#kafana

#napad

#nož