On želi da nastavi da raste svoju kolekciju neko vreme, i razmišlja o tome da svoju kolekciju odvoji između desnog i levog đona cipela dok ne smisli zanimljiviji projekat.

Neruno Daisuki, ilustrator i umetnik manga iz Japana, nedavno je postao popularan na Tviteru nakon što je pokazao svoju kolekciju kamenčića i fragmenata stakla koje je izvukao iz đona svojih cipela tokom prošle godine. Nakon godinu dana mukotrpnog rada, Daisuki je pokazao svoju kolekciju od 179 kamenčića, 32 staklena fragmenta i 1 orah.

- Kada sam uklanjao kamenčiće zaglavljene u đonu mojih tek kupljenih patika, osetio sam da je uzaludno baciti ih i pomislio sam: "Bilo bi zanimljivo da ih sakupim" - rekao je Daisuki.

Foto: Twitter.com/Neruno Daisuki

Japanski kolekcionar otkrio je da je deo puta između njegove kuće i prodavnice bio njegov najproduktivniji poligon, jer bi se tamo većina šljunka zaglavila u đonovima njegovih patika. Međutim, njihovo izvlačenje nije bilo tako jednostavno kao što mislite, jer bi prejako povlačenje čačkalicama moglo prejako katapultirati male fragmente i on bi ih izgubio.

Neruno Daisuki je počeo da sakuplja kamenčiće prošlog juna, kao način da mu prođe vreme tokom karantina za vreme koronavirusa, ali bizarni hobi je prerastao to i uspeo je da ga održi godinu dana. Nedavno je pokazao svoju zalihu, sa kamenjem i komadićima stakla uredno odvojenim na pločama.

Što se tiče Neruna, on želi da nastavi da raste svoju kolekciju neko vreme, i razmišlja o tome da svoju kolekciju odvoji između desnog i levog đona cipela dok ne smisli zanimljiviji projekat.

Foto: Twitter.com/Neruno Daisuki

Autor: redportal.rs

#cipela

#japanac

#kamenčići

#kolekcija

#đon