Vučić je u obraćanju istakao da je ovo veliki dan za Srbiju i da će nova fabrika puno doneti Pančevu i Banatu

Predsednik Vučić je rekao tokom obilaska radova na izgradnji druge fabrike nemačke kompanije ZF Fridrihshafen u pančevačkoj Severnoj industrijskoj zoni da će Pančevo postati novo središte auto-puteva.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obilaska radova na izgradnji druge fabrike nemačke kompanije ZF Fridrihshafen u pančevačkoj Severnoj industrijskoj zoni, da će Pančevo postati novo središte auto-puteva, pošto će se graditi nastavak beogradske obilaznice, ali i auto-putevi do Zrenjanina i Vršca.

Vučić je rekao da će biti izgrađen auto-put od Pančeva do Zrenjanina, ali da je planirana i izgradnja nastavka auto-puta u okviru beogradske obilaznice, na tzv. sektoru C, od Bubanj Potoka do Pančeva.

Aleksandar Vučićje poručio danas, nakon obilaska radova na izgradnji druge fabrike nemačke kompanije ZF Fridrihshafen u pančevačkoj Severnoj industrijskoj zoni, da je ZF pravi gigant najmodernije nemačke industrije i da takve fabrike menjaju Srbiju brže nego bilo šta drugo.

Vučić je u obraćanju istakao da je ovo veliki dan za Srbiju i da će ta fabrika puno doneti Pančevu i Banatu, kao i celoj zemlji.

Autor: Tanjug AP

#aleksandar vučić

#auto-put

#fabrika

#pančevo