Promet firmi preko 1,5 miliona dolara!

Ministar privrede Rade Basta ugostio je uspešnu srpsku privrednicu iz Loznice Olgicu Samoilović, vlasnicu kompanije Hedera Vita, koja je dobitnica međunarodne nagrade za poslovna dostignuća u Madridu.

- Ponosan sam što su dve poslovne liderke iz naše zemlje, Olgica Samoilović i Dragana Čalija, vlasnica kompanija Saint Di&Co i Order Engine iz Novog Sada, prepoznate na svetskom nivou. Žene su zakon - poručio je Basta na početku sastanka i potom dobitnici poklonio cveće.

Hedera Vita ima promet preko 1,5 miliona dolara, oko 70 zaposlenih i planiraju novo proširenje proizvodnje.

- Čast je biti nagrađen na ovaj način jer svaka nagrada je kruna uspeha i dugogodišnjeg rada. Svi mi koji se bavimo svojim poslom posvećeno, sa puno elana, inspiracije, pre svega iz ljubavi, tokom karijere ne mislimo na nagrade. Cilj nam je da ostavirmo ono što smo zacrtali na početku, da pratimo svoje snove i budemo uspešni u svom poslu deleći plodove tog uspeha i rada sa drugima - poručila je Olgica Samoilović.

Inače, Olgica Samoilović i Dragana Čalija nalaze se među 41 privrednicom iz Evrope, Azije, Afrike, Srednjeg istoka i Amerike, a glavni kriterijum za dodelu ovog priznanja je da godišnji prihod mora da bude minimum 1,5 miliona dolara, što je uslov koji naše dve privrednice ispunjavaju.

Autor: redportal.rs

#Privreda

#Srbija

#biznis

#rade basta

#žene