Zdravstveno stanje bebe još uvek nije poznato.

Andrea J. iz Ravnog sela koja je juče doživela saobraćajnu nezgodu na izlazu iz Gajdobre prema Silbašu, nalazi se na odeljenju intenzivne negde Kliničkog centra Vojvodine.

U automobilu se sa njom nalazila se njena beba, stara svega nekoliko meseci, i ona je prevezena u dečju bolnicu u Novom Sadu. Dete je dobro, ima lake telesne povrede nalazi se na dečjoj hirurgiji ostaće na observaciji.

Podsetimo, Andrea je upravljala sivim Audijem A4, vrbaških registraskih oznaka i u jednom momentu izgubila je kontrolu nad automobilom i sletela sa puta u kanal na izlazu i sela Gajdobra. Ona je u besvesnom stanju prevezena kolima hitne pomoći, dok je beba bila svesna i imala je ogrebotine po glavi i telu, prenosi Telegraf.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine dana 22.08.2022 primljena je pacijentkinja J. A. 1991. godište, zbog teških povreda zadobijenih u saobraćajnom traumatizmu. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći pacijentkinja je izrazito teškog opšteg stanja smeštena na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde vrši praćenje opšteg stanja, hemodinamska optmizacija uz ostale mere intenzivnog lečenja - saopšteno je za Telegraf iz Kliničkog centra Vojvodine.

Autor: Telegraf

#beba

#detalji nezgode

#majka

#majka i beba sleteli u kanal