Policija je već privela dečka.

Devojka (15) iz Indije je odlučila da na bizaran način dokaže ljubav svom HIV-pozitivnom dečku, ubrizgavajući sebi njegovu krv.

Ova vest je šokirala ne samo njenu porodicu, već i celu naciju.

Neimenovana devojka navodno potiče iz Suvala Kučija, sela u Asamu u Indiji. Ona i njen dečko bili su zajedno oko 3 godine, nakon što su se prvobitno upoznali na Fejsbuku. HIV pozitivan momak iz grada Hadžo je nekoliko puta u prošlosti pokušao da pobegne sa svojom voljenom, ali su im roditelji devojčice ušli u trag i vratili je kući.

Foto: East News/skrinšot

Ovog puta, umesto da pobegne sa njim, tinejdžerka je našla još ekstremniji način da dokaže svoju ljubav prema njemu. Ona je navodno koristila špric da sebi ubrizga njegovu krv zaraženu HIV-om, znajući riziku kojem se izlaže. Nejasno je da li je dečak bio svestan njenih namera.

Policija u Hadžu je već privela devojčinog dečka, a njeni roditelji su podneli prijavu protiv njega. Što se tiče devojčice, ona je trenutno pod nadzorom lekara, ali će najverovatnije morati da pije lekove do kraja života kako virus HIV-a ne bi uništio njen imuni sistem.

Autor: redportal.rs

#dokaz ljubavi

#hiv virus

#tinejdžerka