Nije toliko bizarno koliko zvuči 🤨

Ekološki ili zeleni kovčezi izrađeni su od prirodnih održivih materijala koji su biorazgradivi. Oni neće naštetiti životnoj sredini jer se razlažu i toksini se neće ispuštati u zemlju.

Vrste biorazgradivih kovčega: Mnogo je različitih opcija dostupno potrošačima prilikom kupovine ekoloških kovčega. Opcije zelenog sahranjivanja postaju sve popularnije i zapravo pružaju mnogo koristi Zemlji od proizvodnje kovčega do konačnog sahranjivanja.

Najjednostavniji izbor za ekološku sahranu je kartonski kovčeg. Mogu biti jednostavni za slikanje ili ukrašavanje (rado će to učiniti za vas) ili unapred ukrašeni. Takođe je moguće obezbediti prekrivač za pokrivanje kovčega ako mislite da izgleda previše neobično.

IZVOR: TW / rt_com

Kartonski kovčezi se takođe nazivaju alternativnim ili minimalističkim kovčezima. Neke činjenice o ovim kovčezima uključuju: Izrađeni su od biorazgradivog kartona, lagani su i laki za transport. Najčešće se koriste za zelene sahrane i kremacije. Možete ih prilagoditi ekološkim bojama itd. Kartonski kovčezi su najekonomičnija biorazgradiva opcija. Cene se kreću od 50 do 500 dolara.

Autor: redportal.rs

#SMRT

#ekologija

#ekološki

#groblje

#kovčeg

#sahrana