I dok se neki odlično snađu u toj ulozi, ima i onih kojima je jednostavno teško gledati celi proces donošenja bebe na svet

Danas je sve popularnije da muževi budu podrška svojim suprugama tekom porođaja i tako im bar malo olakšaju porođajne bolove.

I dok se neki odlično snađu u toj ulozi, ima i onih kojima je jednostavno teško gledati celi proces donošenja bebe na svet.

Jedan od njih je i suprug mlade majke, Daniele Furd koja je na svom TikToku objavila video u kojem je pokazala reakciju svog supruga dok je rađala njihovu kćerku.

Kad je Daniela počela trudove, on je upalio kameru na mobilnom telefonu kako bi snimio taj važan događaj. Stao je pored nje i uzeo je za ruku. U jednom trenutku je pogledao što se događa i odmah ga je uhvatila mučnina. Svim silama se trudio suzdržati kako ne bi povratio što se jasno vidi na njegovom licu. Čim je trud popustio, seo je u stolicu kraj kreveta kako bi malo došao sebi.

I dok su neki napali Danielinog supruga zbog ponašanja, mnogi su stali u njegovu obranu.

"Rodila sam dvaput, ali mislim da bih regovala isto na njegovom mjestu”, “I on rađa na svoj način”, “Zaslužio je zlatnu medalja za toliki trud”, "Nisu svi isti, neko jednostavno ne može podnijeti krv", "Jadan. Skoro je pao u nesvijest", "Kakav strah u njegovim očima kada je prvi put vidio šta se događa", nizali su se komentari.

Video je skupio preko dva miliona lajkova, a Daniela je kasnije obavestila svoje pratitelje da su i ona, i suprug i beba živi i zdravi.

Autor: redportal.rs

#beba

#muž

#porođaj

#žena