Kako je navedeno naređena je obdukcija i DNK analiza koja treba da potvrdi

Više javno tužilaštvo u Leskovcu zvanično je saopštilo da se u selu Veliko Trnjane kod Leskovca dogodilo teško ubistvo muškarca koje oni vode kao NN lice, a za koje se veruje da je u pitanju Ivan Stojanović (40).

Sumnja se da je Ivana ubila supruga Biljana Stojanović (38), najverovatnije sekirom, a njegovo telo potom ubacila u bure koje je prelila betonom, a potom sakrila u jednoj od pomoćnih prosotorije u dvorištu porodične kuće iza pregradnog zida koji je napravila.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo - saopštilo je tužilaštvo, piše Blic.

Kako je navedeno naređena je obdukcija i DNK analiza koja treba da potvrdi da li je pronađeno telo Ivana Stojanovića.

- Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28. juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - navodi se odgovoru.

Autor: blic.rs

#UBISTVO

#Veliko Trnjane

#telo