Policiji dobro poznat

Dramatično hapšenje N.J. dogodilo se oko 15 sati, kada je vozač fijata bežeći policiji udario vozilom u ivičnjak i automobil.

Vozač fijata N.J. (37) uhapšen je u subotu nakon policijske potere koja je okončana kod Hrama Svetog Save, a navodno je potera počela kada je policijska patrola pokušala da zaustavi vozača za kojim je bila raspisana potraga.

Kako se nezvanično saznaje, sve je počelo kada je policijska patrola pokušala da zaustavi vozača za kojim je bila raspisana potraga. "N.J je počeo da bezi na Voždovcu i to kada je primetio policijsku patrolu. Bežeći od policije udario je u jedno vozilo. Međutim, ni tu se nije zaustavio već je na Dušanovcu udario u još jedno vozilo koje je ošetetilo drugo. Potom je nastavku bežanja na Autokomandi udario motociklistu i nastavio da beži ka Slaviji", objašnjava sagovornik Informera.

Prema njegovim rečima vozač motocikla leteo je nekoliko metara, vozač "fijata" je nastavio da beži do Hrama Svetog Save gde je udario u ivičnjak i u još jedno putničko vozilo. "Prilikom potere i hapšenja povređena su dva policajca, ali i motociklista koji je prevezen u Urgentni centar. Takođe, oštećena su tri vozila među kojima je i jedno policijsko", rekao je čitalac Informera upoznat sa situacijom.

Prema nezvaničnim saznanjima za N.J. je bila raspisana potraga za više krivičnih dela.

- Reč je o muškarcu koji je dobro poznat policiji po različitim krivičnim delima. Jedan je od onih koji konstantno pruža otpor prilikom hapšenja. Tako je pre oko dve godine nakon krađe izbo nožem policajca koji ga je hapsio - objašnjava se.

Kako se saznaje, N.J. je nakon hapšenja urađen test na VMA koji je pokazao da je bio pozitivan na amfetamin. Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti sproveden kod tužioca, na teret mu se, između ostalog, stavlja krivičnog delo Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Autor: pink.rs

#Srbija

#beograd

#policija

#potera

#vračar