Pravo iznenađenje 😂

Moglo je biti da su vrata ostavljena odškrinuta, ili možda prozor, nije sigurna Džuli Džonson iz Tenesija 🤔. Sve što ona zna jeste da je nekako jedan stranac jedne noći mogao slobodno da uđe u njenu kuću 😳.

Međutim, ovaj stranac nije pokušavao da ukrade, već samo da se ušuška 🥰. Smeđi bulterijer sa zlatnim srcem i tihim stopalima ušunjao se u Džonsonovu kuću, skočio pravo u krevet pored Džuli i njenog muža Džimija i legao da spava, glave na jastucima, piše Good News Network.

- Mogli ste da vidite svetlost kako ulazi u zavese u našoj spavaćoj sobi i osećam da se moj muž ne samo prevrnuo već se nekako zaprepastio, kao da se skoro prevrnuo, i to me probudilo - rekla je Džuli za NPR.

I tihim, ali strogim glasom, rekao je: "Džuli, čiji je ovo pas?"

Kako je pas Nala uspeo da uđe u njihovu kuću a da nije uznemirio ili privukao pažnju Jupitera, Holisa i Zepelina, 3 psa koji inače spavaju pored para, Džonsonovi nikada neće saznati, a mora da je bilo zanimljivo ćaskanje 😂😂😂

Džuli je otišla na Fejsbuk da vidi da li može da pronađe vlasnike psa, postavljajući razne selfije koje je napravila sa štenetom.

Nedugo zatim, Nalini vlasnici su kontaktirali sa njima da im objasne kako je iskliznula iz kragne u šetnji dan ranije neposredno uoči ozbiljne grmljavine. Pobegla je u šumu, a između 4 vlasnika pasa pojavila se teorija da je Nala ušla u kuću Džonsonovih iz straha od grmljavine i osvetljenja.

Autor: goodnewsnetwork.org

#krevet

#kuća

#pas